1.6.12

Ο μεθυσμένος Σινάτρα...


Είναι νέος, είναι φίλος από το Pairidaeza της πλατείας Καρύτση, είναι στυλάτος, είναι vintage. Αν σας αρέσει το rat pack του, δοκιμάστε το! Στον τοίχο, θα δείτε αυτή τη φωτογραφία...


Για να γιορτάσουμε το καινούργιο μπαρ, στο κέντρο της Αθήνας, ελάτε Παρασκευή βράδυ, μετά τις 10.30, να ακούσουμε ωραίες μουσικές, Θησέως 16 & Κολοκοτρώνη, κάτω από την πλατεία Συντάγματος.











Το λογότυπο είναι από το "Drunk Sinatra" και η φωτό από το www.telegraph.co.uk

To post συνοδεύεται από το "Fly Me To The Moon" από τον Αμερικανό Frank Sinatra και τον Βραζιλιάνο Antonio Carlos Jobim, αφιερωμένο στην έκλειψη και πανσέληνο της Δευτέρας 4 Ιουνίου.

buzz it!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μετά την προβολή από τη δημόσια τηλεόραση της πορείας με μηχανάκια μελών της ναζιστικής συμμορίας της χρυσής αυγής και την προβολή του αρχι-τραμπούκου Παναγιώταρου ακολούθησαν αυτα:

Επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε αλλοδαπούς σε σουβλατζίδικο:
http://gr.news.yahoo.com/%CE%BC%CE%AD%CE%BB%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE%CF%82-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE%CF%82-%CE%B5%CE%B9%CF%83%CE%AD%CE%B2%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD-%CF%83%CE%B5-%CF%88%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%80%CF%89%CE%BB%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-202012082.html

Η ομάδα ΔΙΑΣ που συνόδευε την πορεία των ναζιστών δεν προσπάθησε να σταματήσει τους εγκληματίες. Μόνο για τα μάτια του κόσμου λίγο αργότερα:

Προσαγωγή της κόρης του Μιχαλολιάκου για ξυλοδαρμό αλλοδαπού
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63664862

Ως πολίτες Έλληνες φορολογούμενοι πιστεύω πως πρέπει να ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ από την ελληνική δημόσια τηλεόραση να προβάλλει αυτήν την είδηση, καθώς και να αναδείξει όλες τις επιθέσεις που έγιναν τις προηγούμενες μέρες με μαχαίρι από μέλη της Χρυσής Αυγής. Μέχρι που πρέπει να φτάσουν αυτά τα καθάρματα για να δωθεί δημοσιότητα στις εγκληματικές τους δράσεις;

Prokopis Doukas είπε...

@Ανώνυμος: Δυστυχώς, η ΕΡΤ έχει υποχρέωση, εφόσον η ΧΑ βρέθηκε στη Βουλή, με την ψήφο 400 χιλιάδων Ελλήνων, να προβάλει τη δραστηριότητα της - το επιτάσσουν οι κανόνες της δημοσκρατίας και οι ρυθμίσεις του ΕΣΡ και της διακομματικής. Ας το σκεφτούν λοιπόν καλύτεα αυτοί που στήριξαν με την ψήφο τους ή αδιαφόρησαν, για την άνοδο ενός ρατσιστικού και φασιστικού ακροδεξιού κόμματος.

ShareThis