13.2.14

Article: Μιά έκθεση άρθρων...

Μπορεί κανείς να βρει την τέχνη σε ένα άρθρο; Είναι η "τέχνη" της γραφής ή κάτι άλλο; Ομολογώ οτι η ιδέα της Βασιλικής Γραμματικογιάννη (όπως και ο τίτλος) είναι πρωτότυπη: Μια έκθεση με (τεράστια) άρθρα για την κρίση, αναρτημένα όχι στο ίντερνετ, αλλά σε μια αίθουσα τέχνης, στη Gallerie Genesis, Χάριτος 35, καθημερινά 11.00-22.00, Τετάρτη και Σάββατο 11.00-15.00.

Δεν ξέρω αν έχει νόημα, αλλά συμμετέχω κι εγώ με ένα άρθρο μου. Ο αρχικός του τίτλος ήταν "It 's the economy, stupid". Αλλά τώρα που το σκέφτομαι, it may be the art....










H φωτό είναι από την έκθεση και το εξώφυλλο από το www.amazon.com

To post συνοδεύεται από την πολύ τρυφερή διασκευή του "Let Her Down Easy", του Terence Trent D' Arby, από τον George Michael

buzz it!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χρόνια πολλά Προκόπη, χιλιόχρονος, να χαιρόμαστε τις γραφές σου και να σε ακούμε, γιατί είσαι πολύτιμος.

Prokopis Doukas είπε...

Ευχαριστω πολυ!

sa-staid είπε...

Αγαπητέ μου Προκόπη

Ότι και να γιορτάζεις, σου εύχομαι κι εγώ από καρδιάς χρόνια πολλά.

Είσαι πράγματι μία φωτεινή εξαίρεση στη γκρίζα εικόνα της δημόσιας τηλεόρασης, όπως τουλάχιστον διαμορφώνεται αυτή μέχρι σήμερα.

Δεν ξέρω τι δυνατότητες έχεις στην επιλογή συνεργατών σου στο δελτίο ειδήσεων, αλλά κάτι πρέπει να γίνει με τους έχοντες προβλήματα άρθρωσης (ευτυχώς, το αθλητικό ρεπορτάζ "καθάρισε"), καθώς και με τους προκλητικά αγράμματους.

Δεν είναι μόνον αυτοί με τις φράσεις "κλισέ" που τις χρησιμοποιούν, είτε ταιριάζουν, είτε όχι, προξενώντας τον οίκτο , έχουμε, σε καθημερινή βάση, "μαργαριτάρια" του τύπου "απεγνωσμένοι πολίτες" ή "ανεξαρτήτου ηλικίας" (σημερινή σοδειά) ή, το διαχρονικό, "τριάμιση χιλιάδες" ή "τρισήμιση κιλά".
Επειδή, δυστυχώς, δεν έχει διαφανεί ακόμη κανένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τη διοίκηση της ΔΤ για τη συνολική ποιότητα του μέσου, φρόντισε, τουλάχιστον εσύ, αν, και όσο, μπορείς, να διασώσεις την ποιότητα του δελτίου, τη φήμη σου και τα νεύρα μας.

με φιλικοατατα αισθήματα.

ShareThis