28.10.12

Αλλαγή ώρας και ημέρας για την "Άλλη Σελίδα"

Τη Δευτέρα 29/10, στις 11μμ (ώρα Ελλάδος), κάνει πρεμιέρα για τη φετινή σεζόν η εκπομπή της ERT World, “Η Άλλη Σελίδα”, με τους δημοσιογράφους Νίκο Μεγγρέλη και Προκόπη Δούκα. H αλλαγή της ώρας σε βραδυνή, επιτρέπει την ευκολότερη παρακολούθηση της και στην Ελλάδα, μέσω και της πλατφόρμας της Nova.


Η εκπομπή είναι ένα ωριαίο πολιτικό talk-show, με τη φιλοδοξία να παρουσιάζει, προς το κοινό των 7 εκατομμυρίων Ελλήνων σε όλον τον πλανήτη, αλλά και το κοινό στην Ελλάδα, κάθε εβδομάδα, τα μεγάλα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τη χώρα. Με τη βοήθεια εκλεκτών καλεσμένων στο στούντιο και με οδηγό, όχι τη στείρα τηλεοπτική αντιπαράθεση, αλλά τη δημιουργική, επεξηγηματική ματιά των ειδικών και των προσωπικοτήτων του δημόσιου βίου.

Αυτή την Δευτέρα το βράδυ, οι κρίσιμες οικονομικές εξελίξεις, η βιωσιμότητα του χρέους, η επικείμενη συμφωνία με την τρόϊκα και τα σκληρά μέτρα, οι λίστες και οι δημοσίευση τους, οι κοινωνικές αντιδράσεις.

Προσκεκλημένοι στο στούντιο, ο καθηγητής Οικονομικής Ανάλυσης στο Πανεπιστήμιο Πειραιά και στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Θοδωρής Πελαγίδης και ο δημοσιογράφος Γιώργος Καρελιάς.


H εκπομπή θα μεταδίδεται απ' ευθείας, στις 11 μμ, ώρα Ελλάδος, από το Ert World, για Αυστραλία, Ευρώπη & Αμερική - και φυσικά από το Nova και στο web TV.

H εκπομπή επαναλαμβάνεται στις 5 ώρα Ελλάδας, τα χαράματα της Τρίτης.












Tο logo είναι της www.lyngsat-logo.com και το εξώφυλλο είναι από το www.amazon.com

To post συνοδεύεται από το "Muy Tranquilo" του Σλοβένου Gramatik.

buzz it!

3 σχόλια:

Vicky είπε...

Καλή αρχή!

Prokopis Doukas είπε...

@Vicky: Eυχαριστούμε!

Ανώνυμος είπε...

καλή αρχή, καλή επιτυχία ;-)))

ShareThis