5.11.10

Συγκέντρωση των Atenistas για το Ιστορικό Κέντρο

Atenistas, είμαστε όλοι Atenistas.


Παραμονή των εκλογών μαζευόμαστε έτσι, απλά κι αυθόρμητα, στην Πλατεία Κοτζιά. Γεμίζουμε την Πλατεία με κεριά, με φως που θα φέρουμε εμείς οι ίδιοι, οι πολίτες της Αθήνας, γιατί θέλουμε να δείξουμε ότι νοιαζόμαστε για τη σκοτεινιά που έχει σκεπάσει τις ιστορικές γειτονιές.

Και όλα αυτά με μια φωτεινή διάθεση, με χαμόγελα, με μουσικούς που ελπίζουμε να φέρουν τα όργανά τους και να παίξουν, με δικά μας ποτά, αναψυκτικά και ποτήρια. Και σημείωση: πραγματικά χωρίς καμμία διάθεση να πολιτικοποιήσουμε τίποτα.
Το μήνυμά μας απευθύνεται σε όποιον εκλεγεί Δήμαρχος για την επόμενη τετραετία: Μην αφήνεις το ιστορικό κέντρο της πόλης να μαραζώσει και να πεθάνει.


Τι κάνουμε:
Φέρνουμε στην τσάντα μας όσα περισσότερα κεράκια ρεσώ (τα γνωστά του ικέα, jumbo, τα βρίσκετε σε όλα τα σουπερμάρκετ), σπίρτα/αναπτήρα καθώς και αναψυκτικά, ποτά και ποτηράκια. Μια γιορτή χωρίς αρχή μέση και τέλος, μια συνάντηση Αθηναίων που αγαπούν την πόλη.
Aς δείξουμε ότι είμαστε πολλοί, το Σάββατο το βράδυ είναι η στιγμή!Update: Αν θέλετε να δείτε τι έγινε, εδώ. Από εκεί είναι και η φωτό.Η αφίσα είναι των Atenistas και το εξώφυλλο από το www.plong.com

Το post συνοδεύεται από το "For What It's Worth", στη διασκευή των Βραζιλιάνων Sergio Mendes & Brazil '66.

buzz it!

5 σχόλια:

Τσαλαπετεινός είπε...

Εξαιρετική ιδέα!

(Είδα ότι καιρός μας ευνοεί: θα έχει άπνοια αύριο)

Prokopis Doukas είπε...

@Τσαλαπετεινός: Θα είναι πολύ ωραία, είμαι βέβαιος...

Γκιωνης είπε...

καλή επιτυχία !
. Είναι σαν να άρχισε να ωριμάζει ο καιρός για να πάρουμε τις γειτονιές μας πίσω !
. Άσχετα από το ...μνημόνιο, ή ότι οποιαδήποτε άλλη αφορμή σκιαμαχιών !

5 pink flowers είπε...

Πράγματι εξαίρετη πρωτοβουλία... Λυπάμαι που ως ετεροδημοτης θα το χάσω..εβιβα ατενιστας!!! Ευχές από το ταξίδι στο τόπο εξάσκησης τπυ δικαιώματος ..

5 pink flowers είπε...

Ευγε!!!

ShareThis