30.1.09

Public Image Ltd




«Αυτή τη φορά αντί να μας στείλει 10 διμοιρίες των ΜΑΤ, μας έστειλε έναν "ιδιωτικό στρατό" από Χρυσαυγίτες και παρακρατικούς που προπηλάκισαν κατοίκους», αναφέρει σε γραπτή ανακοίνωσή της η Επιτροπή Κατοίκων για τη Σωτηρία του πάρκου Κύπρου και Πατησίων...


Συλλογή υπογραφών στο κείμενο της Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου και του Πολίτη

Για το post αυτό διάλεξα το "Τhis Is Not A Love Song", των Public Image Ltd του Johnny Rotten, ιδρυτικού μέλους των πρωτοπόρων του punk Sex Pistols - όπως το διασκεύασαν οι Nouvelle Vague. Προσέξτε τους στίχους...

buzz it!

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ε νομίζω πως κι αυτό το καλοσιδερωμένο του public image τσαλακώθηκε για τα καλά πλέον, ούτε ο Ζαν Ρενό μπορεί να τον σώσει..

Τέρμα Βλάκας είπε...

Καταπληκτικό τραγούδι, όπως το διασκεύασαν οι Nouvelle Vague όμως. Τέλος πάντων. ο Δήμαρχός μας έχει ξεπεράσει κάθε όριο. Δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Κάτι πρέπει να γίνει.
termavlakas.blogspot.com

cynical είπε...

Καλημέρα Προκόπη,
Αυτο που μου κανει εντυπωση ειναι η δυσαναλογη εκταση των βιαιων επεισοδιων για το εν λογω θεμα της αποψιλωσης του παρκου. Δειχνει οτι το καζανι βραζει πλεον επικινδυνα κατω απο τα ποδια της κοινωνιας.

Ωστε ο Johnny Rotten είναι ακομα εν ζωη; βρε , βρε τι μαθαινεις!

Ανώνυμος είπε...

Καλημέρα
Με εξοργίζει το 'επιχείρημα' ότι όσοι αντιδρούν είναι κάτοικοι άλλων περιοχών που σα θίασος περιοδεύει διαμαρτυρόμενος. (Ακούστηκε απο επίσημα χείλη σε τηλεοπτικό δελτίο)
Μήπως θα πρέπει να οριστεί επιτέλους επισήμως η ακτίνα -με κέντρο το σπίτι μας- που όταν συμβαίνει κάτι εντός αυτού του κύκλου θα έχουμε δικαίωμα να αντιδρούμε;
Πάντως με τη λογική τους δε θα έπρεπε να υπάρχει καμία διαμαρτυρία για τη πρόσφατη Γάζα- είναι πολύ μακρια από τα σπίτια μας- και ακόμα περισσότερο για το Ιρακ. Οι διαδηλώσεις σε ολο τον κόσμο για την εισβολή το Μάρτιο του 2003 πρπέπει να ήταν εξωφρενικές αν δεχτούμε το επιχειρημα του Δήμου.
Του Δημ(ι)ου των δέντρων.

Margo είπε...

Δηλαδή η δική μας υπογραφή όσων μένουμε μακρυά, δε μετράει; Αυτό το πληγωμένο πάρκο μας αφορά όλους, αν και τα δέντρα δεν έρχονται πίσω, είναι ένας τρόπος να ενωθούν οι φωνές αγανάκτησης, μήπως φτάσει και στα δικά τους αυτιά, ότι κάποιοι, πολλοί θα έλεγα, νοιάζονται ακόμα.

Υ.Γ. Θα σε ευχαριστήσω εκτός από των άλλων και για τις σπουδαίες μουσικές σου επιλογές! Καλό απόγευμα!

greekgaylolita είπε...

Aχ αυτος ο Νικητας, αχ:-)
Ο επαρκως σφυρηλατημενος πολιτικος χαμαιλεοντισμος του, που τον διεσωζε όσο ηταν βουλευτης και υπουργος, στο δημαρχιακο ποστο δε τον βοηθαει οσο θα περιμενε κανεις. Μπορει να εδιωξε το κρητικο σκυλαδικο(που ειχε παρει αδεια ως λυομενη κατασκευη λογω της Ολυμπιαδας)που το ντορομητσοτακεϊκο ειχε φροντισει να φυτεψει καταμεσις της Βαρβακειου, αλλα συνεχιζει και αυτος πολυ πιο ατσαλα και χωρις το δημοσιογραφικο δικτυο αγιογραφων των προκατοχων του(δεν ειναι και στελεχος πρωτης γραμμης για να επενδυσουν απανω του)να υποπεφτει σε συνεχεις χοντροκοπιες.
Ελλιποβαρής(και κακογουστος:-)

Prokopis Doukas είπε...

Χαίρομαι κατ' αρχήν που σας αρέσει το τραγούδι.. :-)

Για το δήμαρχο δε λέω τίποτα, αφήνω να πείτε εσείς.
Το θέμα (εκτός των άλλων διαστάσεων του) είναι ΚΑΙ βαθύτατα πολιτικό: Έχει σχέση με το ποιός κυβερνάει το Δήμο επί δεκετίες, τι στελέχη έχει, πόση διαφθορά υπάρχει - τι αντιλήψεις επικρατούν (είναι προφανές οτι είστε περιφερόμενες αλήτισες-τρομοκράτισες Al Ma και Margo, εφόσον έχετε άποψη πέρα από τη μύτη σας, να μην πω οτι φοράτε και ταγάρι)... ;-)

Κάτι τέτοια δεν λέγονται και για όσους προσέφυγαν για το γήπεδο/mall του Βωβού; αν και είμαι κατ αρχήν θετικός για τη "διπλή ανάπλαση", υπό άλλους όρους βέβαια... Προσεχώς όμως γι αυτά...

Ανώνυμος είπε...

Τρυφερά σε παρακαλώ με τους αναγνώστες σου, είναι δύσκολοι καιροί...

Αυτό με το 'ταγάρι' πολύ με στεναχώρησε όπως και το 'αλήτισες'-αν το είχες γράψει δε με δύο 'σ' θα είχα πλαντάξει στο κλάμα.

Με παρηγόρησε κάπως ο ξεχασμένος Βάρναλης με το "ξυπόλυποι, μ` ένα ραβδί κι ένα ταγάρι σταυρωτά".

Και για να τελείωσω με τα παράπονα σήμερα, το al ma με μικρό a όχι με κεφαλαίο.

Πάντως τώρα που το ξανασκέφτομαι το 'αλήτισσα' είναι πολύ ωραίο για ψευδώνυμο. al ma gamberra αλήτισσα ψυχή. Διόλου άσχημο. Αν αρχίσω να το χρησιμοποιώ γίνεσαι αυτομάτως νονός. Ή Νονός IV.

τα σέβη μου

Prokopis Doukas είπε...

I love Godfathers (το συγκρότημα)... :-)

ShareThis