4.12.10

Παρέλαση καθαριότητας

Αντιγράφω από εδώ:

Επόμενη δράση: Κυριακή 5 Δεκεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι. Με ευκαιρία την παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού διοργανώνουμε μια πραγματική καθαριστική παρέλαση ! Και μάλιστα επί της οδού 28ης Οκτωβρίου ή αλλιώς στην πολύπαθη Πατησίων!Σημείο συνάντησης: μετρό Ομόνοια, έξοδος Πανεπιστημίου έξω από το ΝΕΟΝ.

Θα τρίψουμε, θα καθαρίσουμε και θα βάψουμε ότι βρούμε μπροστά μας επί της Πατησίων από τη συμβολή της με την Πανεπιστημίου έως τη συμβολή της με την Καποδιστρίου.

Μαζί με την καλή μας διάθεση φέρνουμε ο καθένας, και ένα μικρό σετ ειδών καθαρισμού με είδη που κατά κανόνα υπάρχουν σε κάθε σπίτι και θα είναι απαραίτητα :

· Γάντια
· Σύρμα / Σφουγγάρι για σκληρές επιφάνειες
· Λεκάνη / κουβά
· Καθαριστικό (κατά προτίμηση οικολογικό)
· 1 μπουκάλι νερού άδειο
· 1 σακούλα σκουπιδιών

Προαιρετικά, μπορείτε ακόμα να φέρετε:

· Παλιά φανελάκια ή κομμάτια παλιό ύφασμα
· Ξύστρες (για αφίσες και τσίχλες)

Ας βάλουμε όλοι ένα χέρι να ομορφύνουμε έναν από τους ωραιότερους δρόμους της Αθήνας!

Σας περιμένουμε όλους!

atenistas group
H αφίσα είναι των Atenistas και η φωτό από το http://themusicslut.com

Το post συνοδεύεται από το "Pump Up The Jam" των Καναδών Lost Fingers, που εμφανίστηκαν το προηγούμενο Σαββατοκύριακo στο Gazarte.

buzz it!

4 σχόλια:

Idea Studio είπε...

Πολύ καλή πρωτοβουλία!
Θα προσπαθήσω να έρθω!

Meropi είπε...

Ωραία ιδέα!!! Ας πάρουμε ο καθένας από μας την κατάσταση στα χέρια του. Ας μην τα περιμένουμε όλα από την εξουσία.

Ανώνυμος είπε...

Εγώ δεν μένω στην Αθήνα, αλλά αυτές οι πρωτοβουλίες των Atenistas θεωρώ ότι μπορούν να επεκταθούν σε ολόκληρη τη χώρα. Θα προσπαθήσω να μεταδώσω την ιδέα σε όσους περισσότερους μπορώ, μήπως τυχόν ξεκινήσει το κίνημα και αλλού.

ολα θα πανε καλα... είπε...

καλησπέρα,Προκόπη.

Ρωτούσαν πρόσφατα κάποιον - αν θυμάμαι καλά ήταν γνωστός τραγουδιστής - τι γνώμη έχει για το κίνημα αυτό κι εκείνος απάντησε(στην τηλεόραση)ότι δεν είναι " η δουλειά του κόσμου να μαζεύει τα σκουπίδια του αλλά του κράτους".Φαντάζομαι πώς το εννοούσε βέβαια αλλά η λαϊκίστικη άποψη ότι "δεν έχω καμία δουλειά εγώ να μαζεύω τα σκουπίδια",κι ότι "δε θα με πιάσουν εμένα κορόιδο",νομίζω πως είναι από τα πράγματα που ξέρουμε καλά να κάνουμε στην Ελλάδα.Και,εν πάση περιπτώσει,όλο παραπονιόμαστε για το χάλι μας αλλά κανείς δεν κάνει μια αρχή.
Εγώ θα πω ότι είναι πολύ αισιόδοξες τέτοιες απόπειρες.
Ναι,λοιπόν,στην αυριανή προσπάθεια!

Καλό βράδυ!

ShareThis